Virtuel statuskonference Gudenåen som dynamo

Bemærk: Grundet coronavirus holdes den planlagte statuskonference virtuel. Alle tilmeldte har fået direkte besked. Ønsker du at deltage i den virtuelle konference kan du sende besked til hs@gsd.dk. Alle tilmeldte får adgang til video og spørgsmål.

Borgerforeningen i Tørring inviterer alle interesserede borgere til statuskonference, hvor vi på en vandring i Tinnet krat bliver ført gennem forsøg og resultater. Statuskonferencen holdes 24. marts kl. 12.00 – 15.15.

Gudenåen som dynamos mål er at etablere og afprøve en innovativ og erfaringsbaseret model for, hvordan vi på lokalt plan kan skabe landsbyfornyelse baseret på samarbejde mellem institutioner, borgere og erhvervsliv ved at anvende social innovation og cirkulær økonomi.

”På statuskonferencen kan du opleve, hvordan Con-ReDo arbejder med cirkulær økonomi. Du kan høre om Café projektet på Tørring Camping og skovprojektet med STU- elever fra Tinnetgaard, ligesom du kan blive inspireret af de nye venskaber Fiskeskolen skaber”, fortæller projektleder Helle Søndergaard, der håber, at konferencen vil inspirere til nye projekter.

”Målet med konferencen er at fortælle om den forskel et projekt som Gudenåen som dynamo har for sårbare og særligt udsatte børn, unge og voksne, der har svært ved at finde fodfæste i livet eller deres plads på arbejdsmarkedet. Det er vores håb, at deltagerne får masser af inspiration med hjem, som de kan bruge i deres hverdag og til at tage nye initiativer”, forklarer Helle Søndergaard.

 

Tilmelding

Skriv til hs@gsd.dk eller ring +45 20 11 41 13 senest fredag 20. marts kl. 12.

Konferencen er gratis.